Gezond Idee (Maastricht UMC+)


 

Maastricht_UMC.jpg

 

  

 

Sinds 2008 werken het azM en de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences van de Universiteit Maastricht intensief samen onde de naam Maastricht UMC+. Het Maastricht UMC+ is het streekziekenhuis voor de inwoners van de regio Maastricht - Heuvelland, maar het academisch ziekenhuis voor héél Limburg. Er wordt niet alleen patiëntenzorg geboden, maar in diverse onderzoeksinstituten wordt onderzoek gedaan naar het genezen van aandoeningen en het voorkomen ervan. Tevens zijn we een opleidingsinstituut voor nieuwe artsen en gezondheidswetenscahppers. Die activiteiten leveren veel wetenswaardigheden op en die kennis bieden wij sinds een jaar aan via ons publieksmagazine Gezond Idee. (meer info)

Gezond Idee behandelt een diversiteit aan onderwerpen, altijd positief gekoppeld aan gezondheid, vooral gericht op het behoud van een goede gezondheid. Informatief, onderhoudend, maar nooit belerend. Het is een magazine dat gaat over gezond leven, de beste zorg, ontwikkelingen in de wetenschap en biedt de lezer een kijkje achter de schermen van onze organisatie. Telkens met veel verwijzingen naar interessante websites.

Het blad wordt opgemaakt als een full colour magazine en gratis huis aan huis verspreid bij zo'n 240.000 huishoudens in Zuid-Limburg, samen met een regionale huis-aan-huis weekkrant (dus niet gesealed samen met reclamefolders).

 

 

  

Tarieven

  

Adverteren.jpg

  

Gezond Idee is het kwartaalblad van Maastricht UMC+; het samenwerkingsverband tussen het academisch ziekenhuis Maastricht en de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences van de Universiteit Maastricht. Het magazine verschijnt nu voor het tweede jaar en gaat over gezond leven, de beste zorg en de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van de geneeskunde en gezondheidswetenschappen. Ook biedt het de lezer een kijkje achter de schermen van het Maastricht UMC+. Met veel verwijzingen naar interessante websites.

Totale oplage : 245.000 stuks
Verspreider : Bari BV
Verspreidingsregio : Zuid-Limburg, huis-aan-huis
  bij 240.000 adressen

 Tarieven

Formaat Afmeting ( br x h )  Tarief
1/1 pagina 200 mm x 255 mm € 2.995,-
1/2 pagina 200 mm x 125 mm € 1.695,-
1/4 pagina   95 mm x 125 mm €    975,-


Genoemde tarieven zijn excl. 21% btw, netto/netto en vrij van opmaakkosten.

 

Kortingen

Bij tweemaal plaatsen ontvangt u een korting van 5% op het plaatsingstarief.
Bij driemaal plaatsen ontvangt u een korting van 7,5% op het plaatsingstarief.

 

 

  

 

 

 

Deadlines

 

Uitgave Maand  Deadline  Verspreidings data
1 Maart 2018 Week   1 - 2018  Begin maart 2018
2 Juni 2018 Week 14 - 2018  Medio Juni 2018
3 November 2018 Week 37 - 2018  Eind november 2018

Aanleveren advertentiemateriaal ca. 8 weken voor verspreidingsdatum

 

   

 

Downloads

   

 
 
 

  

Aanleverspecificaties

 

Randal Esser sales & media maakt voor de aanlevering van digitale bestanden onderscheid tussen compleet aangeleverde advertenties en deelmaterialen.

COMPLEETMATERIAAL
Aandachtspunten compleet materiaal

Afmeting document
De afmeting van het document dient gelijk te zijn aan het advertentieformaat zoals opgegeven voor plaatsing in het magazine.

Blijf binnen het document
Houd alle tekst- en illustratiekaders binnen de begrenzing van het document en voorkom verborgen (afgedekte) elementen. Hiermee wordt voorkomen dat verborgen (afgedekte) elementen worden afgedrukt.

 

Soort materiaal  Bestandsformaat
Advertentie  PDF, Adobe Illustrator Ai, EPS

 

Aanleveren complete advertenties
Advertenties dienen het liefst als PDF, aangeleverd te worden met ingesloten lettertypes. Indien hieraan niet wordt voldaan, kan er geen garantie voor een correcte verwerking in het verdere productieproces worden gegeven. Het vervaardigen van een PDF dient bij voorkeur door middel van Acrobat Distiller of vergelijkbaar programma te worden uitgevoerd en niet direct uit het opmaak- programma.

Aanleveren kleuradvertenties
De drukpersen waarop het magazine wordt gedrukt hebben een aantal paginaposities die zijn te verdelen in posities voor zwart-wit pagina's, posities voor pagina's met één steunkleur en posities voor full colour pagina's. De definitieve positie van een kleuradvertentie wordt in het laatste stadium van het productieproces bepaald. Dit moment ligt altijd ná sluitingstijd. In de praktijk komt het voor dat een advertentie met één steunkleur op een full colour positie terechtkomt. De betekent dat de steunkleur opgebouwd moet worden uit de vier proceskleuren Cyaan, Magenta, Yellow en Black (CMYK). Dit kan enige kleurverschraling ten opzichte van de originele steunkleur tot gevolg hebben.