Zorgbelang


 

Persbericht                                                     Heerlen, 10-07-2012

Randal Esser Sales & Media nieuwe
acquisiteur voor Zorgbelang

Randal Esser Sales & Media, onder meer bekend van de advertentie-acquisitie voor de Kamerkrant Noord- en Midden en Zuid-Limburg, heeft van het Huis voor de Zorg in Sittard-Geleen de opdracht gekregen om vanaf 1 juli de advertenties voor het huis-aan-huisblad Zorgbelang te gaan werven. Het contract met de vorige acquisiteur liep in goed overleg op 30 juni jl. af.
 
Aanleiding voor het Huis voor de Zorg om de komende periode met Randal Esser Media & Sales in zee te gaan voor de advertentie-acquisitie zijn de door dit bureau in het verleden reeds getoonde kwaliteiten op dit gebied voor Zorgbelang. Namens de vorige acquisiteur startte Randal Esser acht jaar geleden de acquisitie voor Zorgbelang op. “Zorgbelang was dus al een beetje ‘mijn kindje’, maar nu helemaal,” reageerde een trotse Randal Esser nadat de keuze van het Huis voor de Zorg op hem was gevallen. “De komende jaren wordt de zorg voor zorg door de vergrijzing alleen maar groter, evenals de behoefte aan goede informatie daarover. Vooral via een blad als Zorgbelang, dat helemaal is toegespitst op goede voorlichting aan de zorgconsument.”
 
Uitgever Huis voor de Zorg zegt vanwege diens expertise en inzichten, de samenwerking met Randal Esser vol vertrouwen tegemoet te zien en hem mede toe te vertrouwen dat Zorgbelang zijn verworven plek in het medialandschap in Limburg op het gebied van de zorg kan blijven waarmaken.
 
Randal Esser (39) jaar en woonachtig in Heerlen kent de zorgsector als zijn broekzak. Zo verzorgt hij ook de advertentie-acquisitie voor het blad Gezond Idee van Maastricht UMC+. Met ruim twintig jaar verkoopervaring in verschillende branches, in zowel de binnen- als de buitendienst, ruilde hij begin 2011, na acht jaar, zijn baan bij zijn toenmalige werkgever Acta Uitgevers in Maasbracht in voor zijn eigen bedrijf. Waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling ging. Hij heeft zijn sporen als media-adviseur al verdiend voor onder meer de Kamerkrant van de Kamer van Koophandel, Zorgbelang van het Huis voor de Zorg, Northern Star voor de (NATO JFC Headquarters Brunssum) en in het verleden voor diverse magazines van Hogeschool Zuyd en de ROC’s in Zuid-Limburg.
 
Randal Esser Sales & Media biedt een totaalpakket, maar ook losse verkoop of werving van advertenties. Bedrijven, instellingen, verenigingen en organisaties die een blad willen uitgeven of een uitgave ter gelegenheid van bijvoorbeeld een festiviteit, kunnen contact opnemen.

 

Zorgbelang_klein.jpg