Thuiskomen (Vivantes Ouderenzorg)


 

  

 

Vivantes geeft twee keer per jaar een huis-aan-huis krant uit. Met deze kranten informeren we cliënten, mantelzorgers en andere inwoners binnen ons verzorgingsgebied. Cliënten vertelen over hun ervaringen en we geven informatie over wat er speelt in de zorg. ook is er vaak aandacht  voor samenwerking tussen zorgorganisaties, welzijnsorganisaties en woningcorporaties. De krant (A4 tabloid formaat)  zal in het specifieke verzorgingsgebied van Vivantes, huis aan huis worden bezorgd, in een oplage van ruim 32.000 exemplaren. Vivantes zal zelf nog 1000 exemplaren strategisch verspreiden op hun locaties en naar relaties. 

  De krant (A4 tabloid formaat)  zal in het specifieke verzorgingsgebied van Vivantes, huis aan huis worden bezorgd, in een oplage van ruim 32.000 exemplaren. Vivantes zal zelf nog 1000 exemplaren strategisch verspreiden op hun locaties en naar relaties.De krant (A4 tabloid formaat)  zal in het specifieke verzorgingsgebied van Vivantes, huis aan huis worden bezorgd, in een oplage van ruim 32.000 exemplaren. Vivantes zal zelf nog 1000 exemplaren strategisch verspreiden op hun locaties en naar relaties. De krant (A4 tabloid formaat)  zal in het specifieke verzorgingsgebied van Vivantes, huis aan huis worden bezorgd, in een oplage van ruim 32.000 exemplaren. Vivantes zal zelf nog 1000 exemplaren strategisch verspreiden op hun locaties en naar relaties. 

 

  

 

Totale oplage 33.000 exemplaren
Verspreider Bari BV
Verspreidingsregio Sittard/Geleen e.o.

 

 

 

 

Tarieven

 

 

Formaten Afmeting ( br x h )  Tarief
1/1 pagina staand 260 mm x 390 mm € 1365,-
1/2 pagina liggend 260 mm x 193 mm €   789,-
1/4 pagina staand 128 mm x 193 mm €   475,-
1/8 pagina liggend 128 mm x 94.5 mm €   289,-

Genoemde tarieven zijn excl. 21% btw, netto/netto en vrij van opmaakkosten.

 

Korting


Bij tweemaal plaatsen ontvangt u een korting van 7,5 % op het plaatsingstarief.
 

 

 

  

 

Deadlines

 

 

Uitgave Maand  Deadline  Verspreidings data
1 Mei 2019 Eind April  Eind Mei 2019
2 November 2019 Eind Oktober  Medio November 2019

Aanleveren advertentiemateriaal ca. 4 weken voor verspreidingsdatum, data zijn altijd onder voorbehoud.

 

  

 

Downloads

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Aanleverspecificaties

  

Randal Esser sales & media maakt voor de aanlevering van digitale bestanden onderscheid tussen compleet aangeleverde advertenties en deelmaterialen.

COMPLEETMATERIAAL
Aandachtspunten compleet materiaal

Afmeting document
De afmeting van het document dient gelijk te zijn aan het advertentieformaat zoals opgegeven voor plaatsing in het magazine.

Blijf binnen het document
Houd alle tekst- en illustratiekaders binnen de begrenzing van het document en voorkom verborgen (afgedekte) elementen. Hiermee wordt voorkomen dat verborgen (afgedekte) elementen worden afgedrukt.

 

 

 

 

Soort materiaal  Bestandsformaat
Advertentie  PDF, Adobe Illustrator Ai, EPS

 

Aanleveren complete advertenties
Advertenties dienen het liefst als PDF, aangeleverd te worden met ingesloten lettertypes. Indien hieraan niet wordt voldaan, kan er geen garantie voor een correcte verwerking in het verdere productieproces worden gegeven. Het vervaardigen van een PDF dient bij voorkeur door middel van Acrobat Distiller of vergelijkbaar programma te worden uitgevoerd en niet direct uit het opmaak- programma.

Aanleveren kleuradvertenties
De drukpersen waarop het magazine wordt gedrukt hebben een aantal paginaposities die zijn te verdelen in posities voor zwart-wit pagina's, posities voor pagina's met één steunkleur en posities voor full colour pagina's. De definitieve positie van een kleuradvertentie wordt in het laatste stadium van het productieproces bepaald. Dit moment ligt altijd ná sluitingstijd. In de praktijk komt het voor dat een advertentie met één steunkleur op een full colour positie terechtkomt. De betekent dat de steunkleur opgebouwd moet worden uit de vier proceskleuren Cyaan, Magenta, Yellow en Black (CMYK). Dit kan enige kleurverschraling ten opzichte van de originele steunkleur tot gevolg hebben.